Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Με το σήμα «Φούρνος της γειτονιάς»

Το Σωματείο Αρτοποιών Άρτας με ανακοίνωσή του προς τον Τύπο και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πληροφορεί τους καταναλωτές για τα παρακάτω: «Η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος και το Σωματείο Αρτοποιών Άρτας έχουν προβεί στην έκδοση και κατοχύρωση ειδικού σήματος για την αναγνωσιμότητα του ΦΟΥΡΝΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από πολλά παράπονα των καταναλωτών, που έχουν πέσει θύματα παραπλάνησης, αφού κατά την αγορά άρτου και αρτοπαρασκευασμάτων σε διάφορα καταστήματα, που πουλούν τα ανωτέρω προϊόντα, προέρχονται από κατεψυγμένη και προ ψημένη ζύμη.
Το ΣΗΜΑ αυτό έχει ήδη διατεθεί σε όλα τα νομίμως αρτοποιεία, στα οποία λαμβάνει χώρα εξ ολοκλήρου η παραγωγική διαδικασία αρτοποίησης (ζύμωμα, πλάσιμο, ωρίμανση, ψήσιμο, πώληση) αυθημερόν.
Με το ειδικό σήμα θα αναγνωρίζει πλέον ο καταναλωτής ότι από το συγκεκριμένο αρτοποιείο θα βρίσκει πάντα φρέσκο και ζεστό ψωμί και αρτοπαρασκευάσματα της αρεσκείας του.
Με το σήμα αυτό επιτυγχάνεται ένας σαφής διαχωρισμός του ΦΟΥΡΝΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ από πρατήρια, σούπερ μάρκετ, bake off και διάφορα άλλα καταστήματα πώλησης άρτου και αρτοπαρασκευασμάτων.
Η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος και το Σωματείο Αρτοποιών Άρτας ευχαριστούν το καταναλωτικό κοινό για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο «ΦΟΥΡΝΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ» και υπόσχονται ότι θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό του καταναλωτή παρέχοντας του φρέσκα και αγνά προϊόντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίστε την δικιά σας επιχείρηση ΕΔΩ
Επικοινωνίστε μαζί μου
e-m@il: kostasgate7arta@hotmail.com