Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Επεισοδιακή σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών

      Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός άνδρα στην Άρτα, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικής ουσίας.
      Όλα ξεκίνησαν εχθές το μεσημέρι όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που κινούνταν στην Περιφερειακή Οδό Άρτας δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να τον ελέγξουν.
      Αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα ενώ οι αστυνομικοί άρχισαν να τον καταδιώκουν.Στην προσπάθειά του να διαφύγει προκάλεσε τροχαία ατυχήματα χτυπώντας όχι μόνο παρκαρισμένα αλλά και διερχόμενα αυτοκίνητα.
      Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από μια σύγκρουση και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 50χρονο.
Στην κατοχή του 50χρονου και σε έρευνες που έγιναν, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στο σπίτι του καθώς και σε δεύτερο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν : 9 ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 2 κιλών και 221 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας, διάφορα σύνεργα συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών, μία κυνηγετική καραμπίνα, 2 Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και 2 κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.
      Σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντίσταση, παράνομη οπλοκατοχή, παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και άλλα αδικήματα.
      Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίστε την δικιά σας επιχείρηση ΕΔΩ
Επικοινωνίστε μαζί μου
e-m@il: kostasgate7arta@hotmail.com